Óriásplakáton hirdeti szerelmüket Gábor Zsazsa férje

Nem mindennapi ajándékkal kedveskedik Gábor Zsazsa színésznőnek férje, Frederic von Anhalt. A pár augusztus 14-én ünnepli 25. házassági évfordulóját.

Kérem, ünnepeljenek velünk augusztus 14-én! - áll a 13 és fél méteres plakáton, melyet Frederic von Anhalt bérelt ki, hogy valami különlegességgel lephesse meg régóta betegeskedő feleségét, Gábor Zsazsa színésznőt 25. házassági évfordulójuk alkalmából. A hatalmas üdvözlőkártyán a pár 1986-os esküvői fényképe virít. A hirdetés 68 ezer dollárba (12 millió forint) kerül havonta, de a férj ezt egy csöppet sem bánja.

„Mit kezdene a feleségem egy ékszerrel? Nem örülne neki, egyáltalán nem. Kilenc éve betegeskedik, tavaly amputálták a lábát. Mindig megkérdezem, mit kér, mindig kaviárt és pezsgőt, de azt mindig megkapja, az nem számít ajándéknak. Valami különlegeset akartam. Arra gondoltam, hogy valami őrültség kellene, és akkor eszembe jutott ez, amit a tévében láttam. 68.000 dollárba kerül havonta, de 25 éve Zsa Zsa férjének lenni sokkal többet ér. Megfizethetetlen” – mondta Anhalt a Daily Mailnek.

A partyra, amit a pár Bel Air-i rezidenciáján tartanak majd augusztus 14-én, ötven vendéget várnak, köztük a legendás zenei producert, Quincy Jonest, a hollywoodi veteránt, Kirk Duglast, az egykori first ladyt, Nancy Reagant, a színész Sylvester Stallone-t, Kalifornia kormányzóját, Arnold Schwarzeneggert és Larry King amerikai médiaszemélyiséget. Az ünnepi tortát Wolfgang Puck sztárséf készíti el.

A 92 éves Golden Globe-díjas színésznőnek ez a nyolcadik házassága. A nála 27 évvel fiatalabb Frederic von Anhalt (született Hans Robert Lichtenberg) német üzletemberrel 1986-ban házasodtak össze, azóta Gábor Zsazsa hivatalos megnevezése: Anhalt és Szászország hercegnője. Ezt a címet azonban csak igen kevesen ismerik el, ugyani Hans Robert Lichtenberg 1980-ban pénzért adoptáltatta magát az elszegényedett Mária Auguszta anhalti hercegnővel, a hercegi család pedig sohasem fogadta őt el igazi családtagnak, a trónra sincs joga.

Csak tévében láthatja ajándékát a betegeskedő Gábor Zsazsa
A 44-foot billboard with the original wedding photo of Zsa Zsa Gabor and Frederic Prinz von Anhalt is pictured on Sunset Boulevard in Los Angeles July 27, 2011. Anhalt paid for the billboard to celebrate their 25th wedding anniversary which takes place August 14. REUTERS/Fred Prouser (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.