Megható üzenetet küldött egy fiatal lánynak Robin Williams

A színész videoüzenetet küldött egy fiatal új-zélandi lánynak, akinél alig fél éve többszörös áttétes rákot állapítottak meg. A lány haldoklik, és bakancslistáján szerepelt, hogy találkozzon kedvencével.

A színész egy rövid, ám annál szívhez szólóbb üzenetet küldött a 21 éves Vivian Wallernek. A lány idén januárban tudta meg, hogy halálos beteg, az orvosok tüdő-, bél- és májrákot diagnosztizáltak nála. Bakancslistát készített, amelyre öt pontot jegyzett fel: férjhez menni, megünnepelni kislánya első és saját huszonegyedik születésnapját, ellátogatni a Cook-szigeteki Rarotogára és találkozni Robin Williamsszel.

Mivel Vivian állapota gyorsan romlott, nem tudott volna az Egyesült Államokba utazni a színészhez, ezért egyik barátja felvette a kapcsolatot Robinnal és kérte: üzenjen a lánynak.

A Daily Mail cikke arra nem tért ki, Robin Williams mikor rögzítette a felvételt, csak annyi derült ki, a színész e-mailben küldte el a családnak néhány hónappal ezelőtt. A színész szeretetéről és támogatásáról biztosította Viviant, aki férje szerint nagyon örült az üzenetnek. Jack elmondta, amikor megtudták, hogy a színész meghalt, úgy döntöttek, megosztják a videót a nyilvánossággal is, hogy más is megtudhassa, Robin milyen nagyszerű ember volt.

A 63 éves színészt helyi idő szerint múlt hétfőn délelőtt találták meg holtan a kaliforniai lakásában, öngyilkosságot követett el.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.