Meghalt egy férfi a Várkert Bazár területén

Halálos balesetet szenvedett egy munkás a Várkert Bazár területén zajló építkezésen szombaton. A helyszínt lezárták, a rendőrség és a munkavédelmi hatóság megkezdte a vizsgálatot - közölte a Várgondnokság Nonprofit Kft. az MTI-vel.

Közleményük szerint az áldozat egy tapasztalt ács, aki tetőácsolás közben szenvedett balesetet. A kiérkező mentők már nem tudtak segíteni a férfin, aki a helyszínen életét vesztette.

Halálos munkabaleset helyszíne a Várkert Bazár területén zajló építkezésen, ahol 12 méteres magasságból lezuhant egy tapasztalt ács és életét vesztette
Budapest, 2013. november 9. Halálos munkabaleset helyszíne a Várkert Bazár területén zajló építkezésen, ahol 12 méteres magasságból lezuhant egy tapasztalt ács és életét vesztette 2013. november 9-én. A hatóságok vizsgálják a baleset körülményeit. A holttestet a tűzoltók hozták ki a nehezen megközelíthető munkaterületről. MTI Fotó: Lakatos Péter

A helyszínt a rendőrség lezárta, a baleset körülményeinek vizsgálatát a rendőrség és a munkavédelmi szakértői bizottság közösen végzi. A baleset okairól, pontos körülményeiről csak a vizsgálat lezárultakor lehet majd biztosat tudni - írták.

A közleményben a Várgondnokság és az építkezést kivitelező cégek részvétüket fejezték ki az elhunyt családtagjainak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.