Meghalt a Siófoknál történt baleset súlyos sérültje

Meghalt az M7-es autópályán vasárnap reggel Siófok-Sóstónál történt baleset súlyos sérültje - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Méhes Dóra tájékoztatása szerint a vezető melletti ülésben utazó nő beszorult az autóba, súlyos sérüléseket szenvedett. Mentőhelikopterrel a kaposvári kórházba szállították, életét azonban nem tudták megmenteni.

A baleset másik két sérültjét - egy kislányt és az édesanyját - a siófoki kórházban ápolják. 

Mindhárom sérült abban a személygépkocsiban utazott, amely - eddig tisztázatlan körülmények között - a külső sávban hátulról belerohant egy almát szállító magyar rendszámú kamionba. A személyautóban négyen ültek. A vezető a saját lábán kiszállt a járműből.

A rendőrség korábbi közlése szerint a baleseti helyszínelés és műszaki mentés idejére fél nyolctól mintegy két órán át félpályás forgalomkorlátozás volt érvényben, a forgalom a belső sávban haladhatott.

A helyszínre érkező mentőhelikopter leszállásának biztosítása érdekében 8 órától mintegy 20 percre teljes szélességében lezárták az útszakaszt. A rendőrök a forgalmat Siófok-Sóstónál a 7-es számú főútra terelték, onnan Siófoknál lehetett visszatérni az autópályára.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.