Meghalt a cserbenhagyott soproni motoros

Belehalt sérüléseibe az a férfi, aki utasként szenvedett motorbalesetet másfél hete Sopronban, de a jármű vezetője cserbenhagyta - erősítette meg az MTI keddi értesülését a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Kálmán Gabriella annyit mondott el: a sérültet a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban ápolták, de életét az orvosok nem tudták megmenteni.

A rendőrség múlt pénteken közölte, hogy a Győri Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a motorkerékpárt vezető soproni férfit, akinek gépe Sopron egy hegyi részén lesodródott az úttestről, szegélykőnek ütközött, majd betonkerítésnek csapódott, végül a járdán, az oldalára borulva állt meg.

Az ütközés után a vezető elsétált a helyszínről, motorkerékpárját és sérült utasát hátrahagyva. Két nappal később feladta magát a soproni rendőrkapitányságon, amely segítségnyújtás elmulasztásának bűntette és közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indított büntetőeljárást ellene. Vizsgálják, hogy a férfi a motorozás előtt fogyasztott-e alkoholt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.