Meghalt Whitney Houston lánya

Bobbi Kristina Brown 22 éves volt. Még január 31-én találtak rá eszméletlenül a fürdőkádjában. A szivárgó információk szerint az ügyben gyilkosság miatt is nyomozást akarnak indítani.

Vasárnap elhunyt Bobbi Kristina Brown, a világhírű amerikai énekesnő, Whitney Houston és a rapper, Bobby Brown lánya – jelentette be a család. A 22 éves Bobbi Kristinára még január 31-én találtak rá eszméletlenül a georgiai Roswellben lévő lakásának a fürdőkádjában, kísértetiesen hasonló körülmények között, mint ahogyan az édesanyjára, aki 2012-ben kábítószer-túladagolás miatt vesztette életét. 

Bobbi Kristina Brown egy 2012-es felvételen
Bobbi Kristina Brown egy 2012-es felvételen
Fred Prouser / Reuters

Bár az ügyet hivatalosan fulladásként kezelik, a TMZ azt írja, hogy Bobbi Kristina Brown halála ügyében az ügyészség gyilkosság miatt készül nyomozást indítani, az első számú gyanúsított pedig a lány barátja, Nick Gordon lehet. Azelőtt, hogy a fürdőkádban rátaláltak, Bobbi Kristinát valószínűleg megverték, erre utalt legalábbis a testén és az arcán látható rengeteg horzsolás, hogy fel volt dagadva az ajka és hiányzott az egyik foga. Kettőtől öt percig terjedő időszakon át lehetett víz alatt. Gordont – aki az egyik barátjával, egy Max Lomas nevű férfival elsőként értesítette a mentőket és a rendőrséget – eltiltották attól, hogy kapcsolatot létesítsen a barátnője családjával.

Bobbi Kristina Brown egyébként maga is énekesnőnek készült, ami mellett kisebb filmszerepei is voltak már. A mesterséges kómából, amelyben tartották, január óta egyszer sem ébresztették fel. „Megtért Isten szerető karjaiba – tudatott a haláláről vasárnap a család.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.