Meghalt London egyik legismertebb hangja

Elhunyt a londoni metró "hangja", Phil Sayer, akit minden közlekedő ismerhetett, mivel ő figyelmeztetett a biztonsági előírásokra.
A 62 éves Phil Sayer csütörtökön halt meg, egy hónapja kellett abbahagynia a munkát egészsége hirtelen megrendülése miatt - írta a BBC News.

Az egykori rádióbemondóval rögzítették a londoni földalatti több vonalának olyan figyelmeztető szövegeit, mint: "Kérem, figyeljen a résre!" és "Hagyja szabadon az ajtókat!". De országszerte a vasútállomásokon is az ő hangján szólaltak meg a fontos közlemények.

Sayer az 1980-as években a BBC északnyugati hírműsorában és a BBC GMR adásában dolgozott bemondóként. Később feleségével, Elinor Hamiltonnal kezdett önálló vállalkozásba, hangalámondással foglalkoztak.

Sayer 2010-ben arról beszélt a The Daily Telegraphban, hogy nála többször senki sem kért elnézést az Egyesült Királyságban. "Rengetegszer kértem bocsánatot, és ebben a pillanatban is egy sor dologért kérek elnézést. De mit is mondhatnék, sajnálom, valakinek ezt is meg kell tennie!" - mondta.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.