Meghalt egy gyermek homokgödörben Jászfényszarun

Egy gyermek meghalt, egy másik súlyosan megsérült, miután rájuk omlott a homok egy gödörben kedden este Jászfényszarun, a Honvéd utcában - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő szerdán az MTI-vel.

S. Tóth Anikó megyei katasztrófavédelmi szóvivő korábbi tájékoztatása szerint a két gyermeket még a tűzoltók megérkezése előtt kihozták a homok alól. Egyikük újraélesztését a mentők a helyszínen megkezdték, de erőfeszítéseik ellenére a nyolc év körüli gyermek meghalt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt írta: telefonon kaptak bejelentést, amely szerint Jászfényszaru egyik földútjánál, egy korábban kiásott, csaknem két méter széles gödörben játszó testvérpárra, egy négyéves kislányra és egy - a korábbi közlésnél fiatalabb - hatéves kisfiúra ráomlott a nedves, átázott homokos fal.

A helyi rendőrőrs beosztottja azonnal az erdősáv melletti helyszínre ment, és segített kimenteni a testvérpárt. A kisfiú életét azonban a mentők szakszerű ellátása sem tudta megmenteni, a gyerek meghalt.

A Jászberényi Rendőrkapitányság az ügyben kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.