Meghalt egy 15 éves lány egy gesztelyi házibuliban

Megmérgeztek egy kamaszlányt a barátai egy házibuliban, ahová a fiúk vitték az italt, és a lányok tudta nélkül kevertek nekik „különleges koktélt" – tudta meg az Origo.

A tragédia az elmúlt év tavaszán egy gesztelyi lakásban történt, ahol fiatalokból álló baráti társaság tartott bulit. Az összejövetelre a fiúk vitték az italokat, és miután hárman közülük felfedeztek egy doboz antidepresszánst a házigazda szekrényében, gondolták, különleges koktélt kevernek belőle.

A tablettákat összetörték és kétliteres palackokba szórták, de néhány pohárba külön is tettek az erős gyógyszerből. A tablettákra bort töltöttek, ezt itták, illetve ezzel kínálták a lányokat is, nekik azonban nem szóltak arról, hogy valami kis extra is van a poharukban.

Az egyik lány egyszer csak rosszul lett és az eszméletét is elvesztette. Ekkor szóltak a szüleinek, akik kihívták a mentőket, ám mire a segítség megérkezett, a lány meghalt.

A kamasz több pohár italt is ivott, szervezetében a gyógyszer halálos adagjának többszörösét találták.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a három 22 és 25 év közötti férfi ellen most gondatlanságból elkövetett emberölés miatt emeltek vádat, felfüggesztett fogházbüntetést kérve rájuk – írja a hírportál.  

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.