Meghalt a legtetováltabb nyugdíjas nő

Isobel Varley testének 93 százalékát borították tetoválások, csak az arca maradt „tiszta”. A világ legtetováltabb nyugdíjas korú nője 78 évesen hunyt el – írja a Mirror.

Isobel Varley
Isobel Varley
Facebook

Isobel igazi legendának számított tetoválós körökben, mivel az asszony 200 alkotást viselt a testén, ami több mint 500 óra alatt készült el.

A Guinness-rekordok könyvébe is bekerült nyugdíjas titkárnő hétfőn hunyt el az Alzheimer-kórral vívott hosszú csatája után. A brit asszony 49 évesen készíttette az első tetoválást, majd az évek alatt csináltatott még 199-et.

Isobel korábban az nyilatkozta, hogy eredetileg csak egy tetoválást szeretett volna, egy kismadarat, de beleszeretett és igazi szenvedélyévé vált a bőrbe ütött tinta. A kedvence egyébként a hasán lévő tigriscsalád volt. A nőnek még a fejbőre is ki volt díszítve, csak az arcán, a fülein, a talpán és kezén maradt egy kis szabad bőrfelület.

Isobel férje, Malcolm felesége halálával kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy sokan úgy fognak emlékezni a feleségére, mint egy tetovált legendára, de mások számára, akik ismerték, inkább a mosolya marad emlékezetes. A halálhírt a család közölte Isobel hivatalos Facebook-oldalán.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.