Meghalt a férfi, aki elsőként látta az új Star Wars-filmet

Egy héttel azután, hogy teljesült utolsó kívánsága, meghalt az a 32 éves rákbeteg texasi férfi, aki elsőként láthatta az új Star Wars-filmet. Daniel Fleetwood halálát a felesége jelentette be a közösségi médiában.

Az utolsó mosolygós közös kép
Az egyik utolsó mosolygós közös kép
Forrás: Facebook
Fleetwood a rák egy ritka fajtájában, az orsósejtes szarkómában szenvedett. Orvosai júliusban azt mondták neki, két hónapja van hátra.

A férfi nagy rajongója volt a Csillagok háborújának, és okkal aggódott amiatt, hogy már nem fogja megérni a filmsorozat hetedik részének, Az ébredő erőnek a bemutatóját. Az utolsó kívánsága az volt, hogy láthassa a filmet, amelynek az Egyesült Államokban december 17-én (nálunk 18-án) lesz a bemutatója, a Twitteren pedig a #forcefordaniel hashtaggel kampány indult azért, hogy ez a kívánsága teljesüljön.

Sok ezer twitterező között csatlakozott a kampányhoz Luke Skywalker, azaz Mark Hamill, az eredeti Star Wars-trilógia és a mostani film egyik főszereplője, mellette pedig John Boyega és Carrie Fisher is.

Végül a Disney, a Lucasfilm és a rendező úgy döntöttek, teljesítik a haldokló rajongó utolsó kívánságát. Fleetwoodot a film producere, JJ Abrams személyesen hívta fel a jó hírrel. a rákbeteg férfi pedig a múlt héten nézhette meg a film nem végleges, rendezői változatát.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.