Meggyilkolták a nőt, akire fia talált rá Szentendrén

Bűncselekmény áldozata lett az a 42 éves nő, akire fia talált rá szentendrei otthonukban péntekre virradóra. A közelben később egy eszméletlen férfit is találtak, az ügyben eljárás indult – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
Beluzsárné Belicza Andrea korábbi tájékoztatása szerint a fiú éjfél és egy óra között talált rá édesanyja holttestére, de akkor még nem lehetett tudni, hogy mi okozta az asszony halálát. Mivel felmerült az idegenkezűség gyanúja, nyomozás indult.

A nap folyamán az orvos szakértő megállapította, hogy gyilkosság történt – mondta a szóvivő. Hozzátette: a bűncselekmény helyszínének közelében a rendőrök egy eszméletlen állapotban lévő férfit találtak, akin több sérülést fedeztek fel, így kórházba vitték. Egyelőre nincs kihallgatható állapotban, így nem tudni, hogy lehet-e bármiféle összefüggés a két eset között.

A megyei főkapitányág bűnügyi osztályán az asszony halála ügyében emberölés elkövetésének gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen folyik az eljárás – közölte Beluzsárné Belicza Andrea. Az MTI helyi forrásból származó információi szerint a gyilkosság hátterében szerelemféltés állhat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.