Meggyilkolta a férfit, aki otthonába fogadta

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés büntette miatt vádat emeltek egy 33 éves kaposvári férfi ellen, aki ittasan 21 késszúrással megölte az őt otthonába befogadó férfit - közölte Somogy Megyei Főügyészség sajtószóvivője pénteken az MTI-vel.

Fekete Róbert tájékoztatása szerint a hajléktalant egy vele baráti viszonyban lévő 50 éves férfi tavaly októberben fogadta be kaposvári otthonába, ahol rendszeresen italoztak. Ez év januárjában, egy már reggel elkezdett közös ivászat következtében délutánra mindketten lerészegedtek, és összeszólalkoztak. Ekkor a sértett egy konyhakést vett magához, amellyel megfenyegette a vádlottat, aki kiütötte a kezéből a kést, majd a földről felvette, és 21 szúrással megölte az ivócimboráját. A férfi elmenekült a helyszínről, a kést elrejtette egy bokor alá. A rendőrök nem sokkal később elfogták.

A sajtószóvivő közlése szerint a vádlott előzetes letartóztatásban van. A vádhatóság fegyházban végrehajtandó szabadságvesztés büntetés és közügyektől eltiltás mellékbüntetés kiszabását indítványozta.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.