Megfosztja szárnyaitól egyik főangyalát a Victoria's Secret?

Sajtóértesülések szerint a divatház nem újítja meg Miranda Kerr modell 1 millió dolláros szerződését, mivel nem csábít eléggé vásárlásra, ugyanakkor munkájára számítanak még.

Az US Weakly bennfentes informátora szerint az ausztrál angyalka neve már nem jó cégér a szexis alsóneműiről híres Victoria's Secret számára.

Miranda Kerr és az órás kompozíció
Model Miranda Kerr presents a creation during the 2009 Victoria's Secret Fashion Show in New York November 19, 2009. REUTERS/Lucas Jackson (UNITED STATES FASHION SOCIETY IMAGES OF THE DAY)

A 30 éves Kerr egy két éves kisfiú édesanyja és Orlando Bloom színész felesége. Hírneve éppen ezért „nehézzé” vált a cég számára, de a lap névtelen forrása szerint nem ez a közvetlen oka annak, hogy nem újították meg a most lejárt három éves szerződést. Ő úgy tudja, Miranda egyszerűen nem hoz annyi eladást, mint Candice Swanepoel vagy Alessandra Ambrosio.

Ettől függetlenül Kerr még szerepelhet a katalógusban, de napi árfolyamán fogják kifizetni a munkáját.

A vállalat vezetősége nem tagadta, hogy nem újították meg a modell szerződését, de marketingigazgatójuk, Ed Razek azt nyilatkozta, hogy Kerrt már felkérték a 2013-ás bemutatóra.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.