Megfojtotta magát önkielégítés közben

A BBC népszerű műsorvezetője, Kristian Digby (†32) holttestére hétfő hajnalban találtak rá otthonában. A nyomozás eddigi adatai szerint önkielégítés közben fojtotta meg magát - véletlenül.

A bizarr szex e formája, amelyet a nyolc éve bemutatott botrányfilmben, a Ken Parkban ábrázolnak is, egyre jobban terjed - írja a Blikk. A gyakorlása során bekövetkezett tragédiáról csak akkor értesülünk, ha nevesebb személy hal bele, pedig sok névtelen művelője is áldozatul esik. A Kill Billt alakító Carradine előtt az INXS énekese, Michael Hu­tchence (†37) 1997-ben fojtotta meg ily módon önmagát, halálát öngyilkosságként tüntették föl.

A BBC népszerű műsorvezetője, Kristian Digby
Kristian Digby

Fojtogatás közben kevesebb oxigén jut az agyba, ez heves erekciót okoz, ám egy pont átlépése után a szorítás enyhítése már nem lehetséges, mert az oxigénhiányos agy nem továbbít parancsot a mozgást koordináló agyközpont felé. Legalább olyan alattomosan végez az áldozattal, mint az alvókkal a szén-monoxid-mérgezés - az illető mozgásképtelenné válik.

A jóképű Digby évek óta vezetett ingatlanvásárlással, -építéssel vagy -felújítással kapcsolatos műsorokat, és nemcsak kollégái, de a nézők körében is népszerű volt. Már tizenéves korában rájött, hogy a saját neméhez vonzódik, másságát soha nem titkolta, meleg rajongói kedvelték That Gay Show című műsorát.

A rendőrség kizárta a gyilkosság vagy öngyilkosság lehetőségét; a boncolási eredmény mára várható, olvasható a Blikkben.

- Mindenki imádta, mert mindenkihez egyformán kedves volt - mondta a BBC adásában műsorvezető-partnere, Dominic Littlewood. - A szomszédai is nagyon szerették, teljesen megváltoztatta a környéket, amikor odaköltözött. Nemegyszer elment szemetet szedni, és fákat is ültetett az utcában.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.