Megerőszakoltak egy amerikai lányt a Bakáts téren

Durván bántalmaztak, majd megerőszakoltak egy amerikai lányt szombat éjjel a budapesti Bakáts téren. Az összevert lányt a barátai alig tudták felismerni.

Összevertek és megerőszakoltak egy amerikai diáklányt a hétvégén Budapesten. A hvg.hu értesülése szerint az amerikai lány december 6-án este éjjel fürdőzésről ment haza a barátaival. A Bakáts téren elvált tőlük, onnan egyedül folytatta útját.

Ekkor estek neki támadói, akik, miután durván bántalmazták, meg is erőszakolták áldozatukat. A történtek után a meztelen diáklányt egy taxis vitte be a IX. kerületi kapitányságra.

Az összevert lányt saját barátai is alig ismerték fel, kihallgatni pedig nem igazán tudták a nyomozók. Az amerikai nagykövetség kérte a rendőrségtől a lány adatainak titkosan kezelését.

A rendőri illetékesek elmondták, hogy ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás. Jelenleg a lány ismeretségi körének feltérképezése zajlik. Ennél többet egyelőre nem árultak el. Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi kapitánysága nyomoz.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.