Megerőszakoltak egy brit férfit az Oktoberfesten

Megerőszakoltak egy 24 éves brit férfit Németországban az Oktoberfesten – írja a Bild.

A fiatal turista Leedsből érkezett a müncheni sörfesztiválra. A Theresienwiesére, ahol szombat este fél tíz körül egy sötét, félreeső bokros helyre vonult félre vizelni, amikor két férfi megtámadta. Az elkövetők előbb szóban ajánlkoztak egy kis szexre, majd miután a férfi nemet mondott, rátámadtak és a földre teperték. Az áldozat fejét a betonhoz verték, majd az egyik támadó lefogta, amíg a másik megerőszakolta. Miután végeztek, távoztak a helyszínről.

Néhány nappal korábban járókelők akadályozták meg, hogy egy diáklányt megerőszakoljanak a fesztiválon. A támadó egy 16 éves fiú volt, aki már le is tépte az áldozat ruháit, mire a sikítozásra felfigyelő emberek odaszaladtak.

Az idei októberfeszten vasárnap délutánig 3,3 millió látogató fordult meg, 200 ezerrel kevesebb, mint tavaly, de ez a sérülések és verekedések számában alig mutatkozott meg.

A Müncheni Vöröskereszt orvosainak és mentőseinek 3737 beteget kellett ellátniuk. Ebből 1902 látogatónak és dolgozónak volt szüksége orvosi beavatkozásra – írja a német bulvárlap.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.