Megerőszakolhatták a focipályánál holtan talált férfit

Lemeztelenített, véres holttestet találtak kedd este Szeged-Kiskundorozsmán a helyi focipálya melletti füves területen. Az áldozat egy 37 éves budapesti férfi, akinek átvágták a torkát. A Délmagyar információi szerint lehet, hogy a férfit megerőszakolták.

A Csongrád megyei lap úgy tudja, a halott férfin csak a cipőjét hagyták rajta. Az áldozatra egy focista talált rá rendkívül rémisztő állapotban: a férfi csupa vér volt és már vagy két napja heverhetett ott. A pályán nem találtak vérnyomokat. Egy olyan információ is felröppent, hogy az áldozatot halála előtt megerőszakolták.

A rendőrség a nyomozás érdekeire való tekintettel nem erősítette meg. Szenti Szabolcs szóvivő annyit közölt, hogy szerda délelőtt azonosították az áldozatot: egy 37 éves budapesti férfi.

A helyszínelés kedd estétől 12 órán át tartott, a holttestet szerdán reggel szállították el, majd délelőtt 10-től folytatódott a kiterjesztett helyszíni szemle. A Szegedi Rendészeti Szakközépiskola két szakaszát, mintegy 50 tanulót vezényeltek ki Dorozsmára, akik a focipálya melletti bozótost kutatóláncban vizsgálták át. A rendőrök a legújabb technikát is bevetették: egy drónt repítettek a bűncselekmény helyszíne fölé, ami a levegőből készített felvételeket a környékről.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.