Tízmillió dollárba fáj a válás Johnny Deppnek

Több hónapnyi sárdobálás után úgy tűnik, sikerült megállapodnia a két színésznek, hogyan tegyenek pontot a mindössze másfél évig tartó házasságuk végére.

Johnny Depp és Amber Heard közösen kiadott nyilatkozata szerint nem kívánnak egymásnak fizikai vagy érzelmi károkat okozni. „Kapcsolatunk nagyon szenvedélyes volt és néha szélsőséges, de mindig a szeretet kötötte össze” - áll a pár közleményében.

Heard ügyvédei kedden már kérvényezték is a Depp elleni távoltartási végzés visszavonását. Az ideiglenes végzés értelmében a színész nem léphetett kapcsolatba válófélben lévő nejével és legalább 90 méteres távolságot kellett tartania tőle. A végzést amiatt bocsátották ki, mert Heard azzal vádolta Deppet, hogy a színész megütötte és egy vita közben hozzávágott egy mobiltelefont. Depp folyamatosan cáfolta a vádakat, hogy bántotta volna az asszonyt.

Heard májusban adta be a válókeresetet és néhány nappal később távoltartási végzésért is folyamodott.

A pár az anyagiakról is a válás részeként rendelkezik. „Egyik fél sem tett valótlan kijelentéseket pusztán azért, hogy anyagi előnyre tegyen szert” - jelentik ki a fent említett közös közleményben. Hozzáteszik azt is, hogy Heard a válásból származó összeget jótékony célra ajánlja majd fel, egyelőre nem tudni, melyik szervezetnek - írja a BBC.

Daily Mail értesülései szerint ez az összeg 10 millió dollár lesz. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.