Megbilincselt kézzel ugrott ki a hetedikről

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőri intézkedéssel kapcsolatban belső szakmai vizsgálatot folytat a székesfehérvári társasházból megbilincselt kézzel kiugrott férfi ügyében – közölte a BRFK kedden az MTI-vel.

A Fejér Megyei Hírlap vasárnap azt írta, hogy rendőri intézkedés, házkutatás során szombaton egy 40-50 év közötti férfi megbilincselt kézzel kiugrott a Palotaváros egyik tízemeletes épületének hetedik emeletéről és meghalt.

A BRFK további részleteket nem közölt az esetről.

Az MTI megkeresésére Horváth Diána, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs referense megerősítette, hogy valóban történt egy rendkívüli haláleset és közigazgatási hatósági eljárás keretében folyik a vizsgálat. További részletekről azonban ő sem adott tájékoztatást.

A megyei napilap információi szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói szombaton, a hajnali órákban az utcán fogták el a férfit, aki ismert volt a székesfehérvári rendőrök előtt is kábítószerrel kapcsolatos ügyei miatt. Még az utcán megbilincselték, aztán felmentek a lakásba házkutatást tartani.

Miután a házkutatást befejezték, aláíratták a jegyzőkönyvet, ezért a férfi kezét előre bilincselték. Ezután, vélhetően erős testalkatát, magas termetét kihasználva ugrott ki az ablakon keresztül, és zuhant le a hetedik emeletről a férfi – írta a lap.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.