Megasztár: Király lett a király

A fináléban Király Viktorral együtt énekelt az előző három verseny győztese: Tóth Vera, Molnár Ferenc Caramel és Rúzsa Magdolna, és mindenki megállapíthatta, azok a vetélkedők színvonalasabbak voltak.

Szombaton befejeződött a TV 2 Megasztár című versenyének negyedik sorozata. Több mint 400 ezer szavazat 51-49 százalékos arányban oszlott meg Király Viktor javára.

 A Megasztár nézői nem hitték el, hogy csalás volna a szavazások körül, és szombaton este nagyon sokan küldtek SMS-t és telefonáltak azért, hogy az általuk favorizált versenyző nyerje meg a könnyűzenei tehetségkutató versenyt.

A műsor első részében több mint tízszázaléknyi különbség mutatkozott Fekete Dávid javára annak ellenére, hogy a zsűri szerint Király Viktor sokkal jobb produkciót nyújtott. Később az eredmény szorosabb lett, és az utolsó szám előtt Király átvette a vezetést, végül őt hirdették ki győztesnek: a leadott voksok 51 százalékát kapta.

A vetélkedő előző fordulói után internetes fórumokon az terjedt el, hogy csalás van a háttérben, az egyik versenyző apjának pénze, illetve egy vallási közösség összefogása határozza meg a szavazás végkimenetel-ét. Ezúttal pedig az tűnt különösnek, hogy a kezdeti meglehetősen nagy különbség viszonylag gyorsan elenyészett, és az eredmény a végére megfordult. Ebből arra is lehetett következtetni, hogy kevesen adták le szavazatukat.

– A csatorna visszautasítja minden manipuláció vádját – mondta Magyar Rita, a TV2 PR-csoportvezetője. – A szokásosnál lényegesen több szavazat érkezett, és a kétszázaléknyi különbség is több ezer voksot jelent. Hétfőn nyilvánosságra hozzuk a közjegyző által hitelesített adatokat, és mindenki látni fogja, hogy semmiféle bundázás nem történhetett.

Hivatalos adatot a Népszabadsággal nem közöltek, egyes információnk szerint 415 ezer szavazatot adtak le a nézők; nyolcezer vokssal kapott többet Király Viktor.

A második helyezett elvben semmilyen díjat sem kapott volna, de még a végeredmény kihirdetése előtt a zsűriben ülő Friderikusz Sándor felajánlotta, hogy gázsijából egy ugyanolyan típusú autót ajándékoz neki, mint Király nyereménye.

Eddig a különféle valóságshow-k és vetélkedők közül csak a Megasztár jutott el a negyedik sorozatig. A fináléban Király Viktorral együtt énekelt az előző három verseny győztese: Tóth Vera, Molnár Ferenc Caramel és Rúzsa Magdolna, és mindenki megállapíthatta, azok a vetélkedők színvonalasabbak voltak.

A gyõztes Király Viktor
A gyõztes Király Viktor
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.