Megaciki: Rossz győztest jelentett be a műsorvezető

Minden műsorvezető rémálmát élte át Sarah Murdoch.

A Topmodell leszek ausztrál adásának(Australia's Next Top Model) ebben a szezonban debütáló műsorvezetője rossz nevet kapott a fülesébe így a két döntős közül nem a valódi győztes nevét kiáltotta ki. A 38 éves Murdoch ezután nagy zavarában, fejvakargatva rövidre zárta a 19 éves Kelsey Martinovich ünneplését, és bevallotta: rossz nevet mondott, a valódi győztes Amanada Ware.

"Ez elképesztő, Istenem, nem tudom mit is mondhatnék most. Nagyon sajnálom. Istenem, baleset volt, rossz információt kaptam"- magyarázkodott. A tét nem kevés volt: szerződés a Priscilla's modellügynökséggel, 25 ezer dolláros szerződés és részvétel egy Levi's kampányban, egy autó és egy New York-i út, a Harper's Bazaar Ausztrália nyolc oldalas fotósorozata mellett.

Sarah Murdoch - a sajtómágnás Rupert Murdoch menye - nemrég váltotta Jodhi Mearst, mint műsorvezető a Tyra Banks nevével fémjelzett amerikai modell-válogató műsor ausztrál kiadásában.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat
Murdoch fejéhez kap, de már késő. A baloldali Amanda Ware helyett először Kelsey Martinovichot hirdette ki győztesnek
Sydney, 2010. szeptember 29. Amanda WARE (b) és Kelsey MARTINOVICH (k), az Ausztrália következő topmodellje című verseny résztvevői Sarah MURDOCH műsorvezetőt (j) nézik, aki rájön, hogy tévesen közölte a döntő győztesének nevét a műsor élő adásában Sydneyben 2010. szeptember 28-án. A modellversenyt Ware nyerte meg, Martinovichot tévesen hirdette ki Sarah Murdoch, Rupert Murdoch ausztrál származású amerikai médiamágnás menye. (MTI/EPA/FOXTEL)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.