Még mindig semmi hír a Berlinben eltűnt magyar férfiról

Egy hete keresi családja a Berlinben eltűnt Deák György Gábort, ám egyelőre semmi hír róla. Az édesapa szerint a helyi rendőrség érdemi munkát eddig nem végzett.

A 189 cm magas, vékony testalkatú, sötét hajú, szemüveget viselő, 34 éves fiatalembernek november 12-én, délelőtt tíz óra körül veszett nyoma, utoljára a munkahelyén, a berlini Baxpax Hostelben látták. Eltűnésekor zöld nadrágot, drapp kabátot, barna sapkát és fekete vastagkeretes szemüveget viselt, valamint egy fekete laptop-hátizsák volt nála.

„Gyuri még nincs meg, és egyelőre semmi nyomot nem találtunk, hogy hol lehetne. A berlini rendőrségen bejelentettük még eltűnése napján, de eddig érdemi munkát nem végeztek. Otthon is megpróbáltam bejelenteni, a II. kerületi rendőrkapitányságon, de azt mondták, hogy nincs rá szükség, ha Berlinben már megtettük. Ennek ellenére mailben tettem bejelentést, de arra nem reagáltak” – mondta el lapunknak György édesapja.

A család kéri, ha bárki tud valamit a fiatalemberről, értesítse őket deakfamily.hu weboldalon található elérhetőségek egyikén, vagy tegyen bejelentést a rendőrségen.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.