Még vizsgálják az újpesti kettős halál körülményeit

Közel 24 órával a holttestek felfedezése után sem egyértelmű, hogy mi történt Újpesten, abban a Szabolcska Mihály utcai házban, ahol szerdán késő délután egy férfi és egy női holttestet találtak. Információink szerint a rendőrség nem indított hajtóvadászatot senki után. Azt feltételezik, hogy a két elhunyt nem gyilkosság áldozata lett.

Szerdán az egyik elhunyt hozzátartozója tett bejelentést a rendőrségen, ő találta meg a holttesteket. Állítólag előkerült egy búcsúlevél is, de ezt a rendőrség nem erősítette meg. Ahogy azt sem, hogy mindkét áldozattal egy engedéllyel tartott vadászpuskából leadott lövés végzett.

A BRFK az esettel kapcsolatban csak annyit közölt, hogy „a rendőrség a helyszíni szemlét lefolytatta, a haláleset pontos körülményeit büntetőeljárás keretében szakértők bevonásával vizsgálja”.

A helyszínen rögzített nyomok alapján lehet, hogy kettős öngyilkosság történt, de nem zárható ki a kiterjesztett öngyilkosság lehetősége sem, azaz, hogy az egyik áldozat lelőtte a társát, mielőtt öngyilkosságot követett el. A rendőrség büntetőeljárás keretében folytatja a vizsgálatot.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.