Még hétvégén sem áll helyre a rend a Keletiben

A hétvégén is késésekre kell számítani a Keleti pályaudvaron, mert hétfő hajnalig dolgoznak a bevezető vágányok fölötti úgynevezett "százlábú híd" alatti felsővezeték-rendszer karbantartásán – tájékoztatta a Mávinform az MTI-t péntek este.
Közölték: a munkálatok miatt "a ferencvárosi induló és a kőbánya-felsői érkező egy-egy vágányt nem, vagy csak korlátozott mértékben használhatják a vonatok".

Mint írták, pénteken 15 óra 20 perctől minden vonatot fogad, illetve indít a Keleti pályaudvar, de vonatok péntek este is 30-60 percet késnek.

A Mávinform korábbi tájékoztatása szerint elsősorban a Budapest-Újszász-Szolnok és a Budapest-Gödöllő-Hatvan közötti elővárosi vonatok késnek. A vasúttársaság a torlódások és a még nagyobb késések elkerülése érdekében 11 órától 18 óráig nem indított el egyes sülysápi és gödöllői elővárosi vonatokat. A sülysápi elővárosi vonatok helyett a szolnoki zónázó, a gödöllői vonatok helyett a hatvani, az egri gyorsított és a sátoraljaújhelyi gyorsvonatokat állították meg minden állomáson.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.