Még egy hercegnő is lehet rajongó

A Downton Abbey című népszerű történelmi tévésorozat forgatására látogat a jövő héten a széria rajongója, Katalin cambridge-i hercegnő - számolt be róla a The Daily Telegraph.

Katalin hercegnő, Vilmos herceg éppen várandós felesége március 12-én másfél órát tölt a londoni Ealing stúdióban, ahol a produkció hatodik évadját forgatják. A vizit alatt megnézi egy jelenet felvételét és találkozik a Lord és Lady Granthamet alakító Hugh Bonneville-lel és Elizabeth McGovernnel, valamint a szereposztás többi tagjával, köztük Maggie Smithszel.

A Kensington palota közleménye szerint a látogatással a díjnyertes produkció sikerét kívánják elismerni: a Downton Abbey a világ egyik legnépszerűbb tévésorozata, 250 térségben sugározzák.

A hercegnőt Lord Fellowes, a széria alkotója és írója köszönti majd, körbevezetik a felvételek helyszínein és megmutatják neki a maszkműhelyt, a jelmez- és díszlettárat is. A látogatásról közös kép is készül, amelyen a hercegnő és a szereplők láthatók majd a szolgák ebédlőjében.

A Downton Abbey három BAFTA-díjat, ugyanennyi Golden Globe-díjat és 11 Emmy-díjat nyert el. A sorozat nagy részét a Newbury melletti Highclere kastélyban veszik fel, sok belső jelenetet azonban az Ealing stúdióban rögzítenek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.