Második gyermekét várja a Grammy-díjas énekesnő

Alicia Keys negyedik házassági évfordulóján jelentette be az örömhírt, miszerint hamarosan újabb csemetével bővül a család. Instagram-oldalán ráadásul meg is mutatta gömbölyödő pocakját.

A 33 éves énekesnő sosem volt az a sztár, akinek a nevét botrányokkal kapcsolatban lehet olvasni a bulvárlapokban, így nem meglepő, hogy magánéletét is féltő módon óvja a nyilvánosság elől.

Hamarosan már négyen lesznek (Alicia férjével és kisfiával) Jeff Haynes / Reuters

2009-ben derült ki, hogy Swizz Beatz hiphopsztárral randizgat, majd 2010 májusában azt is megerősítették, hogy eljegyezték egymást, egy hónappal később pedig össze is házasodtak Korzikán. A pár első gyermeke ez év októberében született meg Egyiptomban, a kisfiú a különleges csengésű Egypt Daoud Ibarr Dean nevet kapta.

Alicia szokás szerint nem kapkodta el, hogy az újabb gólyahírt közölje a világgal, az Instagram-oldalára posztolt fotón ugyanis már hatalmas pocakkal látható.

"Boldog évfordulót életem szerelmének! És még édesebbé teszi az ünnepet, hogy egy újabb angyalka érkezésére várunk. Boldogabbá teszel, mint valaha is gondoltam volna" - vallott megható üzenetben boldogságáról az énekesnő.

Egyelőre nem tudni, hogy Alicia újabb kisfiút, esetleg kislányt hord a szíve alatt, és azt sem, pontosan mikorra várják a kicsit.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.