Másfél kiló kokain lapult a nő melleiben

A 22 éves hondurasi nő Barcelonába utazott volna Kolumbia fővárosából, Bogotából. Feltűnően ideges volt a repülőtéren, ezért a biztonságiak kiemelték a sorból. A röntgen mutatta ki, hogy nemrég operálták a melleit. Azonnal bevallott mindent.

Másfél kilogrammnyi folyékony halmazállapotú kokain volt annak a hondurasi nőnek a mellében, akit feltűnő viselkedése miatt pénteken Bogotá repülőterén kapcsoltak le a biztonságiak. Paola Deyanira Sabillon Barcelonába utazott volna, amikor kiemelték a járatához sorban álló tömegből. A röntgen mutatta ki, hogy nemrég megoperálták a melleit. Sabillon  azonnal vallomást tett, Elmondássa szerint a műtét során „ismeretlen anyagot"  ültettek a melleibe, amelyet Barcelonába kellett volna szállítania – írja a Guardian.

Sabillont egy bogotai kórházban újra kés alá fektették, eltávolítva az implantátumokat. A nő jelenleg fertőzés miatt kezelés alatt áll.

Diego Rosero, a bogotái repülőtéri rendőrség ezredese szerint a beavatkozást egy illegálisan működő klinikán végezték a nyugat-kolumbiai Pereirában.

Kolumbiában évente mintegy 300 tonna kokaint állítanak elő. Az ország hosszú idő óta a kábítószere fő exportőrének számít.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.