Marilyn Monroe elmondta Jackie Kennedynek, hogy ő az elnök szeretője

A First Lady csak annyit felelt: "Marilyn, össze fogsz házasodni Jackkel, ez csodás, beköltözöl a Fehér Házba, átveszed a First Lady összes feladatát, én kiköltözöm, és tiéd lesz az összes probléma".

Cristopher Andersen a nemsokára megjelenő, Néhány értékes nap: Jack és Jackie utolsó éve című könyvében arról ír, hogy John Fitzgerald Kennedy neje tudott az elnök és Marilyn Monroe viszonyáról - írja a Daily Mail.

szexszimbólumként imádott színésznő állítólag barátnőjének, Jeanne Carmennek is azzal hencegett, hogy JFK hamarosan elhagyja feleségét és családját, és feleségül fogja venni őt. 

 The New York Post hasábjain megjelenő kivonatok szerint Monroe felhívta Jackie Kennedyt, és elmondta neki, hogy viszonya van a férjével, sőt, hogy az elnök azt mondta, hamarosan elhagyja családját és feleségül veszi őt.

Úgy tűnik, hogy az elnök feleségét nem érintette meg különösebben a dolog, állítólag a következőt felelte: "Marilyn, össze fogsz házasodni Jackkel, ez csodás, beköltözöl a Fehér Házba, átveszed a First Lady összes feladatát, én kiköltözöm, és tiéd lesz az összes probléma".

George Smathers, Jack Kennedy egy közeli barátja azt nyilatkozta, a First Lady tudott az elnök nőügyeiről és átkozottul dühös is volt emiatt, azonban hajlandó volt eltűrni és más szemmel nézni a dolgot, míg Kennedy gondoskodó volt és nem alázta őt meg.

A viszonyokon kívül Andersen az egykori amerikai elnök drogproblémáiról is kendezőtlenül ír. Orvosa, Max Jacobson, akit Dr. Feelgood-ként is emlegetnek, állítólag rendszeresen adott Kennedynek nagy dózisú amfetamint szteroidokkal keverve. Dr. Max heti négy injekciója miatt Kennedy többi orvosa aggódott, tartottak attól, hogy a beadott keverék hogyan reagál majd az elnök által szedett tucatnyi másik gyógyszerrel.


Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.