Marilyn Monroe bőrébe bújt a várandós szupermodell

A harmadik gyerekét váró, cseh származású topmodellt anyaszült meztelenül fotózták egy medencében, és mindössze egyetlen dolgot viselt: egy gyönyörű magas sarkú cipőt. A képkockák az egykori szexszimbólum utolsó, befejezetlen filmjét idézik.

Marilyn nem sokkal a halála előtt, 1962-ben forgatta a Something's Gotta Give című filmet. A filmcsillag sztárallűrjei és súlyos depressziója miatt a forgatás rengeteg nehézségbe ütközött, a filmet pedig végül a színésznő hirtelen halála miatt sosem fejezték be.

A Brian Atwood-lábbelik reklámozására az éppen várandós Eva Herzigovát kérték fel, aki a fotózás idején hat hónapos terhes volt. A meglehetősen provokatív képeken a 40 éves modell mindössze egy magas sarkú cipőt visel, sminkje, frizurája és maga a helyszín is az említett film egyik jelenetére emlékeztet.

A fotósorozaton kívül készült továbbá egy kisfilm is, a videóban Eva egy medence partján sétálgat áttetsző köntösben, és miután ledobja a sokat sejttető ruhadarabot, természetesen cipőstül a habokba merül.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.