Marad a kellemes meleg, holnap 26 fok lehet

Ma ugyan több helyen beborul az ég, kisebb esőre, záporra is számíthatunk, holnap ismét kisüt majd a nap, délen, délnyugaton 25-26 fokot is mérhetünk a délutáni órákban.

Kedden több felhőre, keleten, majd délutántól északon, északkeleten kisebb esőre, záporokra is számíthatunk. A Dunántúl déli felén többfelé élénk lesz a délnyugati szél. Délután 16-24 fok várható, délnyugaton lesz a legmelegebb. Reggelre többfelé pára, helyenként köd képződhet, viszont enyhe lesz a hajnal - írja előrejelzésében az Időkép.hu.

23-án nem érdemes otthon ülni, az évszakhoz képest szokatlanul meleg időre van kilátás. Az ország nagy részén kisüt majd a nap, délen, délnyugaton 25-26 fokot is mérhetünk a délutáni órákban. 

A hét második felében is marad az enyhe idő, ám csütörtökön nyugat felől megnövekszik a felhőzet, elsősorban nyugaton és északon kisebb eső, zápor is előfordulhat. A délies szél főként keleten megélénkülhet, egy-két fokkal visszaesik a hőmérséklet.

Pénteken és szombaton a hajnali pára- és ködfoltok megszűnését követően a legtöbb helyen napos időre van kilátás, de helyenként előfordulhatnak tartósabban felhős, párás tájak is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.