Marad a borongós, szürke idő

Szerdán ismét csapadékosabbra fordul az idő: az északi, az északnyugati, a nyugati, majd az északkeleti tájakon is havazás, máshol havas eső, eső valószínű.

A nyugati és az északi tájakon élénk, erős lehet a szél. Nappal 0 és +5 fok között alakul a hőmérséklet - írja előrejelzésében az Időkép.hu.

Csütörtökön eleinte helyenként, majd délnyugat felől egyre többfelé számíthatunk csapadékra. Nyugaton és északon hó, másutt inkább havas eső, eső eshet, reggel délnyugaton ónos eső is lehet. A minimumok -8, +1, a maximumok -2, +5 fok között alakulnak.

Pénteken nyugat felől egyre többfelé válthat át az eső, havas eső havazásba, többfelé jelentős mennyiségű csapadék várható. Reggel nyugaton, délnyugaton ónos eső sem kizárt. A többfelé viharos szélben nappal 0-5 fok várható.

Fájhat ma a fejünk

Szerdán kettősfronti hatás várható egy mediterrán ciklon miatt, mely a következő napok időjárását, humánmeteorológiai helyzetét is meghatározza, és az egészséges szervezetet is megterhelheti. Levertség, tompaság, fáradékonyság, dekoncentráltság előfordulhat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.