Már nem kísért Dávid Ibolya sátáni szelleme

Hosszú éveken át megfordítva szerepeltek a Fehér Háznak is nevezett Képviselői Irodaház 666-os szobájának ajtaján lévő számok, mert a korábbi lakó Dávid Ibolya pártelnök túlzottan babonás volt és nem volt képes olyan helységben dolgozni, amelynek bejáratán a sátáni számsor szerepel.

Dávid Ibolya és kollégái megfordították a középső hatost, és egészen az MDF parlamentből való kieséséig 696-os volt olvasható az egyébként 666-os szoba ajtaján. Az esetről több hírportál, az index.hu és a parlamentblog.hu is beszámolt annak idején.

A 666-os szám a Bibliában a „Fenevad” jele vagy száma. Az alábbi idézet szerint így ír János a Jelenések könyvében a hamis prófétáról, aki az Antikrisztust hatalomra segíti (Jelenések Könyve, 13:18) : „És odahat/kényszerít, hogy mindenkit, jelentékteleneket/kisembereket és nagyokat/tekintélyeseket, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel megjelöltessen; és hogy senki se vehessen vagy adhasson, csak az, akin bélyegként rajta van a bestia/fenevad neve vagy nevének a száma. Itt bölcsesség szükségeltetik; akinek értelme van számolja ki a bestia/fenevad számát! Mert ez egy embernek a száma: és az ő száma hatszázhatvanhat.”

A kormányváltás után a Fehér Házban lévő irodákat is újraosztották az új parlamenti mandátumarányoknak megfelelően. Így kerültek például közös folyosóra a jobbikos és szocialista képviselők. A hatodik emeleten a Fidesz székel, a 666-os szobát is ők örökölték meg Dávid Ibolya és az MDF után. A számsort visszajavították, és jelenleg tárgyalóként használják a termet. Az bizonyos, hogy nem ördögi terveket véglegesítenek a helységben.

Kovács Bence 2009.02.25. Digitális  
Dávid Ibolya sajtótájékoztatót tart a Képviselő Irodaházban MDF,
Kovács Bence 2009.02.25. Digitális Dávid Ibolya sajtótájékoztatót tart a Képviselő Irodaházban MDF,
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.