Már megint ütöttek a rokonok baleset után

Négy fogát kiverték a dühös rokonok egy férfinak, aki motorjával elütött egy kerékpáros kislányt hétfő este Csongrádon. A gyerek nem sérült meg - mondta el a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Szenti Szabolcs közölte: a segédmotoros kerékpárral haladó fiatalember későn vette észre a sötétben, hogy a hatéves kislány keresztbe megy előtte kivilágítatlan biciklijével, ezért összeütköztek. A balesetben egyikük sem sérült meg, azonban a gyermek közelben tartózkodó rokonai rátámadtak a férfira és bántalmazni kezdték. A sértett menekülni próbált, de támadói négy fogát kiverték.

A baleset helyszíne
Csongrád, 2011. február 8. Robogó és kerékpár fekszik az úton Csongrádon, miután a két jármű 2011. február 7-én este összeütközött. A segédmotoros kerékpárral haladó fiatalember későn vette észre a sötétben, hogy egy hatéves kislány keresztbe megy előtte biciklijével, ezért összeütköztek. A balesetben egyikük sem sérült meg, a gyermek közelben tartózkodó rokonai azonban rátámadtak a férfira és bántalmazni kezdték. A sértett menekülni próbált, de támadói négy fogát kiverték. MTI Fotó: Donka Ferenc

A csongrádi rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanújával előállított egy 46 éves férfit, társának azonosítása még tart - mondta el a szóvivő.

Magyarországon az elmúlt években több hasonló eset történt, legutóbbi február 2-án Baktalórántházán. A legtragikusabb önbíráskodási ügy 2006. október 15-én a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Olaszliszkán volt, ahol egy feltételezett gázolás miatt több ember agyonverte Szögi Lajos tanárt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.