Már délelőtt olyan részeg volt, hogy nem tudta, hol van

Két körözött személyt és három ittas sofőrt fogtak el a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei pénteken és szombaton, emellett egy ittassága miatt magatehetetlen férfi ügyében is intézkedtek - közölte vasárnap a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Szenti Szabolcs a részletekről elmondta: a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei pénteken délelőtt egy hatvankilenc éves férfit igazoltattak, aki azonban annyira részeg volt, hogy valójában azt sem tudta megmondani, hogy hol van. A férfit a mentők kórházba szállították.

Ezt követően elfogtak egy ötvenöt éves hajléktalan férfit, akit a Kecskeméti Rendőrkapitányság bűncselekmény miatt keresett, majd előállítottak egy huszonhét éves helybeli nőt, akit a Csongrád Megyei Bíróság körözött.

A szombat éjszaka az elvett vezetői engedélyeké volt Hódmezővásárhelyen: két ittas sofőr a szabálysértési, egy pedig a bűncselekményi értékhatárt meghaladó fokban fogyasztott alkoholt, utóbbi ellen büntetőeljárás indult, jogosítványát mindegyiknek bevonták.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.