Már a válással kell foglalkoznia a királyi jegyespárnak

Az angol válóperes ügyvédek már most aggódnak Vilmos herceg házasságáért. Mint mondják, királyi körökben is szükség lehet házassági szerződésre.

Nem minden tündérmese végződik happy enddel - bizonygatják az angol ügyvédek, amikor szóba kerül Vilmos herceg és Kate Middleton házassága. A válóperes ügyvédek most egyre többször adnak hangot azon véleményüknek, hogy mégiscsak egészségesebb dolog házassági szerződést kötni, mint aztán később hosszas és fájdalmas viták árán túl sokat veszíteni egy esetleges válás során...

Ezzel persze véletlenül sem azt szeretnék sugallni, hogy bármi baj vagy probléma lenne a királyi jegyespár szerelmével, kapcsolatával, de különösképp a királyi család esetében - erre is fel kell készülni.

A királyi család szomorú, ámbátor mégiscsak létező válási  statisztikáinak mutatói nem túl sok jóval kecsegtetik a leendő házaspárt. II. Erzsébet négy gyermekéből három vált el: Károly herceg és Lady Diana elromlott házassága több mint 17 millió fontjába került a királyi háznak. András herceg és Fergie válásával pedig 800 ezer fontottal lett szegényebb a királyi kincstár - és tehetősebb a hercegnő. Ráadásul mindezek ellenére Károly herceg másodszor is házassági szerződés nélkül vette feleségül Camillát 2005-ben.

A királyi család egyelőre nem reagált a napokban felröppent és jogilag megfelelő érvekkel alátmasztott házassági szerződés megköttetésére, de az valószínűsíthető, hogy ebben a kérdésben - akár beszélt erről egymással a jegyespár, akár nem -  a legkevésbé az érintettek fogják eldönteni.

(Forrás: hirado.hu)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.