Már keresik a Star Wars új Han Solóját

Kétezer-ötszázan szeretnének Harrison Ford örökébe lépni, belebújni a világ leghíresebb csempészének bőrébe. Ennyien jelentkeztek ugyanis a Disney meghallgatására, amelyben Han Solo szerepére kerestek színészt a 2018-as Star Wars-részbe.

A franchise legújabb menetrendje szerint páratlan évben sorfilm jön ki, párosban pedig különálló sztori, ami persze beilleszthető a kánonba – ahogy a jövő karácsonykor érkező Rogue One is. Ebből megtudjuk majd, hogyan lopták el a lázadók az első Halálcsillag tervrajzait.

A meghallgatásokat Jeanne McCarthy szereposztó-rendező irányítja, ő választja ki a 2500 fiatal hollywoodi színész közül a legrátermettebb Han Solót, aki a 2018 májusában megjelenő Star Wars-filmben szerepel majd. (A forgatás 2017 januárjában kezdődik.)

A Disney az idén karácsonykor megjelenő, Az ébredő erő alcímű hetedik Star Wars-film szereposztásánál kínosan ügyelt arra, hogy a két főszereplő ismeretlen vagy kevéssé ismert legyen. Így került a filmbe főszereplőnek Daisy Ridley, akinek eddig csak pár tévészerepe volt, és John Boyega, akit maximum az Attack the Block című sci-fi-vígjátékból ismerhetnek a nézők.

A Han Solo-filmnél nem ragaszkodnak az ismeretlenséghez, jelentkezhet bárki. Az egyetlen kritérium: a színész 18 évesnél idősebb, de 32 évesnél fiatalabb legyen. Így került a meghallgatásra – többek között – Aaron Taylor-Johnson, Miles Teller, Dave Franco, Ansel Elgort, Tom Felton, Leo Howard, Logan Lerman, Jack Reynor, Max Thieriot, Hunter Parrish vagy Rami Malek is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.