Majom okozott riadalmat egy amerikai repülőgépen

Egy Las Vegasba tartó gép fedélzetén egyes értesülések szerint eltűnt egy majom, mások szerint éppen hogy felcsempészték az állatot. 

A Frontier Airlines Ohióból induló keddi járatáról repülés közben a személyzet egyik tagja jelentette, hogy "elveszett, vagy elszökött egy majom" - számolt be az esetről Melissa Nunnery, a McCarran nemzetközi repülőtér szóvivője. Azt nem sikerült tisztázniuk, hogy pontosan mit értett az illető "elveszett vagy elszökött" alatt - írja a Las Vegas Review Journal.

Szerdán a légitársaság közleményében tette világossá, hogy az állat nem szabadult ki. "Végig azzal az utassal volt, akivel utazott" - erősítette meg a légitársaság szóvivője Richard Oliver.

Más hírportálok értesülései szerint az állatot egy zsákban csempészték fel, akad, aki szerint a gazdája szabadon engedte. 

A hírekből nem derült ki, pontosan milyen majomról volt szó, de a szóvivő szerint az utas az állat szállításához szükséges minden dokumentummal rendelkezett. A majom egy segítő állat volt, ami érzelmi támogatást nyújtott gazdájának.

A helyi rendőrségen jelentették az esetet, mivel nem történt bűncselekmény, így nem nyomoznak az ügyben. Az esetben senki sem sérült meg, az utasok, köztük a majom és gazdája távoztak a reptérről.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.