Majdnem kiderült, mi lesz az új Harry Potter-filmben

Majdnem kiszivárogtak a készülő új Harry Potter-film titkai, a szupertitkos forgatókönyvet ugyanis a stáb egy pubban felejtette.

A Harry Potter és a halál ereklyéi című epizódból készülő, két részre osztott filmeposzt a London melletti Leavesden stúdiókomplexumban forgatják, 250 millió fontos (több mint 70 milliárd forintos) költségvetéssel.

A stáb tagjai a minap nagy számban felkeresték a Riverside Tavern nevű közeli ivót, és számos sör után, a 118 oldalas forgatókönyvet hátrahagyva távoztak. A kötetet egy vendég vette észre az egyik asztal alatt, és átadta a The Sun című lap szerkesztőségének.

A legnagyobb brit bulvárlap szombati beszámolója szerint a forgatókönyvből kiviláglik, hogy a filmben lesz néhány "drámai változtatás" a könyvhöz képest, az újság azonban részleteket nem árult el, és a dokumentumot visszaszolgáltatta a Warner Bros. filmvállalatnak.

Az utolsó Harry Potter-sztori folytatásos filmváltozatának első része a tervek szerint novemberben, a második jövő júliusban kerül a mozikba.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.