Majdnem agyonverte apja kártyapartnerét

Aljas indokból elkövetett emberölés kísérlete miatt vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy 30 éves férfi ellen, aki társaival kis híján agyonverte édesapja kártyapartnerét.
Bizonyos szempontból a vádlott is áldozat. Édesapja egy újpesti sörözőben kártyázott és vesztett. Képtelen volt azonban elfogadni, hogy aznap számára rossz volt a lapjárás. Csalást kiáltott, majd a kártyapartnerével kialakult konfliktusról részletesen beszámolt a fiának is.

A fiú hamarosan felhívta apja kártyapartnerét és követelte, hogy az haladéktalanul adja vissza apja csalással elnyert pénzét, de hiába. A kártyapartner szerint szabályosan, becsületes játékkal nyerte el a pénzt, nem csalt, ezért nem is adja vissza a nyereményét.

Tavaly április 18-án a fiú megtudta, hogy apja „csaló kártyapartnere" újfent az újpesti kocsmában veri a blattot. Két máig ismeretlen társával azonnal odasietett és az édesapja és a saját önérzetén esett sérelmet azon nyomban meg is torolták.

Kirángatták az utcára az egykori kártyapartnert, körbeállták, majd baseball ütőkkel több nagy erejű ütést mértek a fejére. A férfi eszméletlenül összeesett, mire támadói kereket oldottak.

A bántalmazás következtében a sértett súlyos koponya- és fejsérülést szenvedett, életben maradását csakis a gyors és szakszerű orvosi beavatkozásnak köszönhette. Egyetlen azonosított támadójára ezért tíztől húsz évig terjedő szabadságvesztést szabhat ki a bíróság.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.