Majd félszázan sérültek meg a tini sztár koncertjén

Hiába kérte rajongóit, hogy figyeljenek oda egymás testi épségére, a nagy őrületben 49-en sérültek meg Justin Bieber oslói koncertjén. A tömegből 14 embert kórházba is kellett szállítani.

A fiatal énekes már Norvégiába érkezésekor felhívta rajongói figyelmét arra, hogy a balesetek elkerülése végett tartsák be a rendőrök utasításait, és figyeljenek oda egymásra, ennek ellenére a megvadult, többségében fiatal lányokból álló tömegben 49-en sérültek meg, közülük 14 embert kórházba is kellett szállítani. A norvég főváros polgármestere, Fabian Stang vizsgálatot rendelt el az ügyben.

- Nem akarom, hogy bárki megsérüljön. Azt szeretném, ha minden a tervek szerint alakulna, de a biztonság a legfontosabb. Ahhoz, hogy a buli összejöjjön, hallgatnotok kell a rendőrségre. Mindannyiuknak nagyon fontos az épségetek és a lehető legjobbat szeretném nyújtani nektek. Kérlek, legyetek figyelmesek, hogy mindannyian jól érezzük magunkat ma este – kérte rajongóit Justin Bieber. Aggodalma nem volt alaptalan, hisz egy korábbi látogatása során hisztérikusan viselkedő rajongók tízezrei özönlötték el Oslo utcáit, hogy láthassák őt. A hatóságok akkor kis híján vészhelyzetet hirdettek.

Az alábbi videón jól látszik, hogy mekkora tömeghisztéria tört ki, amikor a sztár megérkezett.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.