Extravagáns dizájnerdarabok a H&M-ben

Üvegtalpú cipők, csokipapír, gitártok és kesztyű formájú táskák, lószőrös nyakláncok – ma debütál Maison Martin Margiela kollekciója az üzletekben.

Martin Margiela belga divattervező 1989-ben mutatta be első saját kollekcióját, azóta pedig meghódította a divatvilágot. A rejtőzködő zseni soha nem fotózkodik, bemutatói után is meghúzza magát a háttérben, és soha nem ad személyes interjút. A designer híres meghökkentő kollekcióiról, és nagy meglepetést okozott azzal, hogy összeállt a svéd divatházzal.

Maison Martin Margiela for H&M kollekciójának egyik legemblematikusabb darabja, a paplankabát
Maison Martin Margiela for H&M

Ha szeretnénk kicsit feldobni az őszi/téli ruhatárunkat, és különleges darabokra vágyunk, akkor érdemes betérni a Vörösmarty téri H&M-be, ahol beszerezhetjük a vendégkollekció darabjait.

A ruhák és kiegészítők hűen tükrözik a belga designer világát: extravagáns, figyelemfelkeltő ruhaköltemények ezek, az üvegtalpú cipőkért, a paplankabátért, az övekből készült bőrdzsekiért vagy a gitártok formájú táskáért azonban mélyen a zsebünkbe kell nyúlni.

A Martin Margiela által megálmodott ruhák többe kerülnek, mint a többi, üzletben fellelhető darab: a designer tervezte kabátok ára 20 és 70 ezer forint között mozog, nadrágot 20 ezerért kaphat a vásárló, a táskák pedig 30 ezer forint környékén szerezhetők be.

Ha valaki 10 ezer alatt szeretne hazavinni egy eredeti Martin Margiela-darabot, figyelmébe ajánljuk a hajtincses nyakláncot, a láthatatlan övet, a melltartós bodyt vagy a kisebbik kesztyűtáskát.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.