Magyarországon teljesítette a jeges vizes kihívást David Hasselhoff

A 80-as évek népszerű színésze a Hungaroringen tartott retróhakni házigazdája volt péntek este, a hangulat tetőpontjaként pedig ő is bevállalta a már szinte klisévé vált kihívást.

A 62 éves színész "Celebrate the 80's & 90's with the Hoff!" című hakniturnéja hatodik állomásaként érkezett Budapestre, az érdeklődők a mogyoródi Hungaroringen mulathattak a 80-as és 90-es évek kultikus slágereire.

Közel tízezer ember volt kíváncsi Hasselhoff showműsorára, ahol minden bizonnyal a legnagyobb volt az egy négyzetméterre eső, valaha szebb időket látott sztárok száma: fellépett a Haddaway, a 2 Unlimited, a Vengaboys, Sabrina, a Snap! Turbo B-je, DJ Sash!, a Twenty4Seven és még Samantha Fox is, aki bár nem élőben énekelt, de a koreográfiát azért tisztességgel végigtáncolta - írja a quart.hu.

Hasselhoff stílszerűen egykori baywatchos öltözékében - piros úszónadrág és fehér trikó - fogadta a nyakába zúduló jeges vizet, persze nem egyedül, hanem kép dekoratív segítője társaságában, majd felszólította a jelenlévőket, hogy ők is utánozzák, és küldjék el saját leöntős videójukat majd Twitter-oldalára.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.