Magyarok működtették a bécsi bordélyházat

Prostituáltak futtatásával foglalkozó férfit és nőt vettek őrizetbe Nógrád megyében, a tari gyanúsítottak Bécsben működtettek bordélyházat - közölte az MTI-vel a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön.

A 47 éves férfi és 26 éves társa 2010-től két stúdiót működtetett Bécsben bordélyházként, ahol többek között Magyarországon újsághirdetés útján toborzott nőket foglalkoztattak prostituáltként - mondta Dankóné Nagy Éva.

Az áldozatok által megkeresett pénz felét elvették, abból gépjárműveket, ékszereket vásároltak, családi házaikat újították fel.

Közlése szerint a Nógrád megyei nyomozók az Osztrák Szövetségi Bűnügyi Rendőrség és a Bécsi Rendőr-főkapitányság munkatársaival együttműködve fogták el a párt. A külföldi ingatlanokat lefoglalták, az ott tartózkodókat ellenőrzés alá vonták.

A gyanúsítottak magyarországi és ausztriai ingatlanjaiban tartott házkutatásokon személygépkocsikat, nagyobb összegű készpénzt, valamint ékszereket foglaltak le, és több vagyontárgy zár alá vételét kezdeményezték.

A tari férfit és nőt őrizetbe vették, és indítványozták előzetes letartóztatásukat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.