Magyar reménység a festékszáradás-néző világbajnokságon

Kezd kialakulni a festékszáradás-néző világbajnokság mezőnye: érkeznek a viadalt meghirdető brit LocalTraders.com című honlap felhívására nevezések szerte a világból, az Egyesült Államoktól Indiáig, az esélyesek között magyar reménység is van.

Kevés unalmasabb dolog lehet a világon, mint festék száradását figyelni, éppen ezért a sportág a kitartás és összpontosítás nagy próbája - hangoztatják a világbajnokság szervezői, akik maguk is meglepődtek, hogy mily széles körben talált nyitott fülekre és szemekre felhívásuk. A brit Metro újság a pályázók közül kiemelte Magyarország  festékszáradás-néző reménységét, Baksa Bencét, aki nevezési dokumentációjában tudatta, hogy öt órán át bámult egyhuzamban száradó festéket. 

A jelentkezéseket január 27-ig kell eljuttatni a  honlapnak. A selejtezőn mindenki élvezheti a hazai pálya előnyeit, ugyanis elég, ha otthon nézeget festékszáradást, a lényeg, hogy fényképezze le magát és a fotót küldje el a brit szervezőknek. Az indulóknak azt is tudatniuk kell, hogy mennyi a "szintidejük" - hány órán át tudnak nézni festékszáradást anélkül, hogy máshová pillantanának. Ezen kívül fel kell fedniük, hogy melyik a kedvenc színük és, hogy miért épp az.

A világbajnokság döntője Angliában lesz, a világ hat legkiválóbb száradásmustrálója mérkőzik meg egymással.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.