Magyar modellel jár Katy Perry exe

Katy Perry és a színész-komikus tavaly év végén jelentették be, hogy elválnak, de Russell Brand már új barátnővel büszkélkedhet. Egy magyar lány, Barabás Nikolett hódította meg a férfi szívét.

A külföldi bulvárlapok sorra arról cikkeznek, hogy egy magyar modellel jár Katy Perry exe. Russel Brand nem szomorkodott túl sokáig, néhány hónapja ismét rátalált a szerelem, legújabb választottja Barabás Nikolett. 

British actor and comedian Russell Brand poses at the premiere of his new film
British actor and comedian Russell Brand poses at the premiere of his new film "Bedtime Stories" starring Adam Sandler in Hollywood, California December 18, 2008. REUTERS/Fred Prouser (UNITED STATES)

A lány neve nem ismeretlen a modellszakmában, itthon az Attractive Elite Models ügynökséggel van szerződése, külföldön pedig a hamburgi Mega Model ügynökséghez szerződött, továbbá dolgozik New Yorkban és Bécsben is.

Barabás Nikolett a filmvásznon is kipróbálta magát, több reklámfilmben szerepelt és egy kisebb szerepben feltűnt a Michael Madsen főszereplésével készült Magic Boysban is.

Úgy hírlik, hogy a dolog komoly és nem csak puszta fellángolásról van szó, bár ismerve Brand előéletét, ezt nála soha sem lehet tudni.

A párról készült képeket ide kattintva megtekintheti.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.