Magyar bűvész a világbajnoki trónon

Pekingben is a Népszabadságot tépte szét, és „varázsolta" fecnikből újra össze Hajnóczy Soma, aki első magyarként a kínai fővárosban a bűvészek világbajnoka lett.

A mindössze 24 éves illuzionista klasszikus kézügyességet követelő trükköket komplett történetté formáló műsora bizonyult a legjobbnak a hétvégi nagydöntőben.

A bűvészek számára három évenként rendeznek világbajnokságot. A csaknem száz induló közül a szakma legendáiból álló tízfős zsűri választja ki a bajnokot. A hatéves kora óta bűvészkedő Hajnóczy az egyik legfiatalabb győztes. Az elismerés pedig szinte azonnal pénzre váltható, hiszen az eredményhirdetés után annyi felkérést kapott a magyar illuzionista, hogy a nagy részét le is kellett mondania. Pár hónapja egyébként egy korábbi bajnok tízmillió dollárért szerződött állandó műsorával az egyik nagy Las Vegas-i kaszinóhoz.

Hajnóczy még nem nagyon tudta felfogni, mi is történt vele Kínában. Gyerekkori álma vált valóra, nyilatkozta lapunknak még Pekingből. Saját véleménye szerint az hozta meg számára a sikert, hogy egy évek óta nagy vonalaiban elkészült műsor minden egyes kis trükkjét addig gyakorolta, amíg az önmagában is tökéletes nem lett.

A bűvészt a Népszabadság június 24-i számának Arcok rovatában mutattuk be.

A NOL Online videói között megtalálja a műsort, amellyel Hajnóczy elnyerte a világbajnokságot.

 

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

 

 

 

Hajnóczy Soma, bűvész
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.