Magyar turisták is megsérültek egy thaiföldi balesetben

Feltehetőleg magyar és román állampolgárságú turisták sérültek meg egy thaiföldi közúti balesetben a hétvégén - jelentették hétfőn thaiföldi hírportálok.

A bangkoki magyar konzul megerősítette az MTI-nek, hogy a balesetnek van egy közepesen súlyos magyar sérültje, akit kórházban ápolnak.

A turisták egy platós kisteherautóból átalakított kirándulóautón utaztak vasárnap egy vízeséshez Koh Szamui szigeten, amikor a jármű lesodródott az útról, és felborult. Tizenkét turista sérült meg, közülük egy válságos állapotban van - közölték a helyi kórház tisztségviselői. Egy szemtanú szerint a jármű gyorsan haladt, és a borulás után egyes utasai kirepültek belőle.

A 29 éves vezető elmenekült a helyszínről, a rendőrség körözi - jelentették a Samui Times és a Chiangrai Times című honlapok.
Endreffy Lóránd bangkoki konzul az MTI-nek telefonon nyilatkozva elmondta, hogy egy magyar turista közepesen súlyos sérülést szenvedett, nincs életveszélyben, kórházban ápolják. A sérült hozzátartozóival felvették a kapcsolatot.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.