Magyar származású áldozata lehet egy brutális floridai gyilkosságnak

Egy bizonyos Maria Nemeth a floridai Sunrise városában történt gyilkosság áldozata. A nőt barátja ölte meg, miközben szexeltek.

Fidel Lopez a vád szerint ittasan feküdt ágyba barátnőjével lakásukban, majd amikor a nő kétszer is a volt férje nevét kiáltotta, a férfi dühbe gurult, és kibelezte barátnőjét. A férfi ezután a 911-es segélyhívót hívta, és azt mondta, hogy barátnője nem lélegzik – írja a brutális gyilkosságról beszámoló Sun Sentinel.

A harmincegy éves áldozat Maria Nemeth, aki neve alapján vélhetően magyar származású. A rendőrség a helyszínre érkezvén a fürdőszobában talált rá az elvérzett nőre, de az egész ház vérben úszott.

A nyomozók egy félig üres tequilás üveget is találtak a konyhában. Lopez első kihallgatásán tagadta, hogy megölte volna a nőt, és azt mondta, hogy durván közösültek egymással, melynek következtében párja rosszul lett, bement a fürdőszobába és összeesett.

A további kihallgatásokon azonban a férfi egy másik történettel hozakodott elő. Azt mondta, hogy szörnyeteggé vált, amikor Maria a férje nevét kiáltotta az együttlétük közben. A férfi annyira felbőszült, hogy brutális módon kivégezte barátnőjét.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.