A nászéjszakán végzett a feleségével és magával is

Életük legszebb éjszakája lehetett volna, ám George Scott Samson a nászéjszakán megölte újdonsült felségét, majd magával is végzett.

Néhány órával a boldogító igen kimondása után az Indiana állambeli Terre Haute-ban élő aneszteziológus lelőtte nejét, Kelly Eckert.

A rendőrség által kihallgatott tanúk elmondása szerint már az esküvő utáni fogadáson érezni lehetett, hogy valami nincs rendben az ifjú párral, a menyasszony és a vőlegény nem szóltak egymáshoz. Ennek ellenére a ceremónia után a házaspár otthonába invitálta a vendégeket, akik közül néhányan az éjszakát is az erdők és kukoricaföldek által körbeölelt házban töltötték.

Hajnali fél kettő körül Ecker tárcsázta a 911-et, bemondta a címet, majd letette a telefont. Alig egy perccel később ismét hívta a segélyvonalat: „A szart is kiveri belőlem. Fegyverei vannak” - mondta, és azt is elárulta, hogy a férje bántja. Ecker utolsó, harmadik hívása hajnali 1 óra 27 perckor futott be a rendőrségre. Ekkor már teljesen rémült volt a hangja, és hamarosan lövések dördültek.

Amikor a járőrök megérkeztek, egy idősebb férfi fogadta őket az ajtóban, aki a hálóba, Ecker holttestéhez vezette őket. A nőt többször meglőtték, 10 éves kisfia, akit mellette találtak, nem sérült meg. A házban tartózkodott a gyilkosság idején egy idősebb nő is, ő is épségben megúszta a lövöldözést.

Samson nem hagyta el a házat, a pincében húzta meg magát, felfegyverkezve, rengeteg lőszerrel. A rendőrség próbált vele kapcsolatba lépni, ám a férfi nem válaszolt. Végül egy kamerával felszerelt robotot küldtek be hozzá, de a férfi akkor már halott volt. Samson imádta a fegyvereket, volt is fegyvertartási engedélye. A hatóság emberei épp a múlt héten jártak nála, hogy leltárt készítsenek az arzenáljáról. Clark Cottom seriffhelyettes elmondása szerint több tucatot elkoboztak tőle.

Azt egyelőre nem tudni, mi vezetett a tragédiához.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.